Σελίδες

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ


ΥΛΙΚΑ:
200 γραμ βούτυρο (απ' το ψυγείο)
350 γραμ αλεύρι κοσκινισμένο
125 γραμ άχνη
1/2 κ.γ μπεικιν
1 βανίλια
25 γραμ κακάο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πρώτα δουλεύουμε το βούτυρο ώσπου να ασπρίσει και έπειτα προσθέτουμε τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το μπέικιν και την βανίλια και μετά το αλεύρι δουλεύοντας με το χέρι για λίγο. Χωρίζουμε τη ζύμη σε δυο μπαλάκια, το ένα το αφήνουμε άσπρο και το άλλο το δουλεύουμε με το κακάο. Χωρίζουμε το ζυμάρι και χρωματίζουμε με χρώματα ζαχαροπλαστικής για να διακοσμήσουμε τα καροτσάκια μας. Με την ζύμη του κακάο φτιάχνουμε το καρότσι. Θα χρειαστούμε τα ειδικά κουπατ για να πετύχουμε το σχέδιο . Στολίστε τα μπισκότα  όπως δείχνει η εικόνα .  Τα φουρνίζουμε για 10 με 12 λεπτά στους 160 - 170 βαθμούς.Καλή διασκέδαση!!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου