Σελίδες

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΓΛΥΚΑΚΙ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ:
10 μπισκότα oreo
σαντιγί ή κρέμα ζαχαροπλαστικής
20 κεράσια μαρασκίνο
πολύχρωμη τρούφα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανοίγουμε τα μπισκοτάκια στην μέση και τα στολίζουμε με την σαντιγί ή την κρέμα ζαχαροπλαστικής. βάζουμε τα κερασάκια ή smarties και την πολύχρωμη τρούφα.το λουλουδάκι είναι έτοιμο να το φάτε. Καλή διασκέδαση!!!

ΟΜΠΡΕΛΙΤΣΕΣ ΓΛΥΚΕΣ Η ΑΛΜΥΡΕΣ

Για γλυκιά ομπρελιτσα

ΥΛΙΚΑ:
ψωμάκια για τοστ
μερεντα ή μαρμελάδα
πολύχρωμα smarties
άσπρο γλάσο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Με ένα στρόγγυλο κουπ ατ κόβουμε το ψωμάκι του τοστ.αν δεν έχουμε τότε μπορούμε να κόψουμε το ψωμάκι με ποτήρι που έχει μεγάλη διάμετρο. Κατόπιν κόβουμε στην μέση το στρόγγυλο ψωμάκι και αλείφουμε την μία μεριά με μερέντα ή μαρμελάδα και το σκεπάζουμε με το άλλο μισό.  Ετοιμάζουμε ένα γρήγορο γλάσο με νερό και ζάχαρη άχνη και το αλείφουμε στο ψωμάκι τοποθετώντας στην συνέχεια τα smarties και το καλαμάκι.

Για αλμυρή ομπρελίτσα

ΥΛΙΚΑ:
ψωμάκια του τοστ
φέτες κασέρι
φέτες γαλοπούλα ή όποιο άλλο είδος αλλαντικού επιθυμείτε
philadelphia ή la vache quirit
πολύχρωμες πιπεριές

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
κόβουμε τα ψωμάκια κατά τον ίδιο τρόπο και αλείφουμε philadelphia ή la vache quirit. τα γεμίζουμε με κασέρι και γαλοπούλα. Στην συνέχεια κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά στρόγγυλα κομματάκια και τα τοποθετούμε στο ψωμάκι αφού έχουμε αλείψει με philadelphia ή la vache quirit. Οι ομπρελίτσες είναι έτοιμες. Καλή διασκέδαση!!!!
                 Δείτε τώρα περρισότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook!!!!

CHEESECAKE της στιγμής

ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο μπισκότα oreo
2 τεμ στραγγιστό γιαούρτι
1 βαζάκι μαρμελάδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα τοποθετούμε στην βάση του ποτηριού που θα επιλέξουμε να κάνουμε το γλυκό. τοποθετούμε το γιαούρτι και  από πάνω την μαρμελάδα.
καλή διασκέδαση!!!!