Σελίδες

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ








Φτιάξτε νόστιμα σαλιγκαράκια χρησιμοποιντας αγγουράκι τουρσί και ρολλο απο τορτίγια, ζαμπόν,κασσέρι, φιλαδέλφια, μαρούλι.

ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ


 Ετοιμάστε την ζύμη που έχουμε δώσει στην συνταγή με τα γουρουνάκια και φτιάξτε υπέροχα λουλουδάκια. Στην  πρώτη φωτογραφία το λουλουδάκι περιέχει ψιλοκομμένο κασέρι και ζαμπόν. Στο ίδιο λουλουδάκι μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ξυλάκι από σουβλάκι και φύλλα από μαρούλι και να τα στολίσετε στον μπουφέ σας(τελευταία φωτο). Στην φωτό στα δεξια, το λουλουδάκι έχει φτιαχτεί με τριμμένο κασέρι και παριζάκι που το κάνει πολύ νόστιμο!!!!

ΦΩΛΙΤΣΕΣ



Βράζετε μακαρόνια και τα βάζετε σε φόρμες από μαφινς. Χτυπάτε ένα αυγό και το περιχύνετε στην φωλίτσα. Αυτό θα βοηθήσει τα μακαρόνια να κολλήσουν μεταξύ τους. Μπορείτε να ρίξετε ένα αυγό πάνω σε κάθε φωλίτσα και να το ψήσετε στον φούρνο για κανένα τέταρτο. Επίσης μπορείτε να ψήσετε την φωλίτσα μόνη της και μετά να διακοσμήσετε με μπρόκολο ή με κασέρι  ή με ότι άλλο υπάρχει στο ψυγείο σας.