ΥΛΙΚΑ:
20 φέτες τόστ
10 σπόρους καλαμπόκι
20 λεπτές λωρίδες κόκκινη πιπεριά
1 αγγούρι
ΓΕΜΙΣΗ:
2 κονσέρβες τόνο νερού καλά στραγγισμένος
2-3 κουτ σούπας μαγιονέζα
1/2 κονσέρβα καλαμπόκι
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
Αλείφουμε ένα ψωμάκι με μαγιονέζα και έπειτα βάζουμε μια καλή στρώση απο το μείγμα του τόνου. Ξαναβάζουμε ένα ψωμάκι απο πάνω και ξαναλείφουμε με μαγιονέζα. Στολίζουμε με πιπεριά, καλαμπόκι, γαλοπούλα και αγγουράκι. Καλή διασκέδαση!!!!
20 φέτες τόστ
10 σπόρους καλαμπόκι
20 λεπτές λωρίδες κόκκινη πιπεριά
1 αγγούρι
ΓΕΜΙΣΗ:
2 κονσέρβες τόνο νερού καλά στραγγισμένος
2-3 κουτ σούπας μαγιονέζα
1/2 κονσέρβα καλαμπόκι
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
Αλείφουμε ένα ψωμάκι με μαγιονέζα και έπειτα βάζουμε μια καλή στρώση απο το μείγμα του τόνου. Ξαναβάζουμε ένα ψωμάκι απο πάνω και ξαναλείφουμε με μαγιονέζα. Στολίζουμε με πιπεριά, καλαμπόκι, γαλοπούλα και αγγουράκι. Καλή διασκέδαση!!!!