Σελίδες

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΕΛΕΦΑΝΤΙΝΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ



ΥΛΙΚΑ:
-βραστή πατάτα
-φέτες πάριζα
-φέτες κασέρι
-αγγουράκι τουρσί για μάτια
-μαύρες ελιές για μάτια

Βράζετε πρώτα την πατάτα και την αφήνετε να κρυώσει.Την ξεφλουδίζετε και με ένα μαχαίρι κόβετε μέχρι την μέση το σώμα,ανοίγοντας υποδοχές για την πάριζα και το κασέρι.τοποθετήτε τα αυτάκια και την μύτη χρησιμοποιώντας πάριζα. Τελειώνετε με τα μάτια. Μπορείτε να το προσφέρετε πάνω σε φρυγανιά ή ψωμί του τόστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου