Σελίδες

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ

ΖΥΜΗ
500 γραμ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κουτάκι μπύρα (330 ml)
λίγο αλάτι


 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
1 κούπα ψιλοκομμένα μανιτάρια
1 κούπα κασέρι τριμμένο της αρεσκείας σας
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
λίγο μαϊντανό

Ανακατέψτε την μπύρα με το αλεύρι και ζυμώστε για 5 λεπτά. Αφήστε την ζύμη να ξεκουραστεί για μισή ώρα και ετοιμάστε την γέμιση, αφού αναμίξετε τα υλικά μέσα σε ένα μπολ. ανοίξτε την ζύμη σε κυκλικούς δίσκους και βάλτε την γέμιση στην μέση. Κλείστε, σχηματίζοντας ένα μπαλάκι. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις μαργαρίτες  σε βάση για μαφινς. Ψήστε για μισή ώρα στους 170 βαθμούς. Υπολογίστε γύρω στις 15 - 18 μαργαρίτες. Διακοσμήσετε με φέτες απο κασέρι γκούντα και τσένταρ κόβοντας τα με την βοήθειας κουπατ. Για να κολλήσει η μαργαρίτα τοποθετήστε λίγο μαγιονέζα.Καλή επιτυχία!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου