Σελίδες

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟΥΡΤΑ ΑΛΜΥΡΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑΣ

ΥΛΙΚΑ
15 φέτες ψωμί του τόστ
3 αυγά σφιχτά
12 αγγουράκια τουρσί
12 φέτες ζαμπόν
4 πιπεριές Φλωρίνης μεγάλες
2 Φιλαδέλφεια
1 μικρό Νουνού
1 μαγιονέζα μεσαίου μεγέθους

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε δύο μείγματα.
1ο μείγμα: σε ένα μπολ ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια και τα αυγά

2ο μείγμα: σε ένα μπολ ψιλοκόβουμε 4 πιπεριές Φλωρίνης και το ζαμπόν

μοιράζουμε την μαγιονέζα και στα δύο μείγματα και ξεκινάμε το στρώσιμο. Απλώνουμε 3 φέτες τοστ σε μία πιατέλα και τοποθετούμε μια στρώση απο το 1ο μείγμα. Απο πάνω απλώνουμε άλλες 3 φέτες και τοποθετούμε το 2ο μείγμα. Συνεχίζω την διαδικασία μέχρι να τελειώσουν οι φέτες του τόστ. Ανακατεύω το Φιλαδέλφεια με το νουνού και το απλώνω στην τούρτα. Στολίζω με διάφορα υλικά. Στην φωτό χρησιμοποιήθηκε πιπεριά Φλωρίνης για το λουλουδάκια, φύλλα μαϊντανό και φρέσκο αγγουράκι. Καλή διασκέδαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου